szerda , 23 június 2021
deenfrhuit
Főoldal » Mosonmagyaróvár » Főmenü » Optika, Fülöp Optika-Fotó szaküzlet Mosonmagyaróvár, Fülöp Nándor Optometrista Látszerészmester
Optika, Fülöp Optika-Fotó szaküzlet Mosonmagyaróvár, Fülöp Nándor Optometrista Látszerészmester

Optika, Fülöp Optika-Fotó szaküzlet Mosonmagyaróvár, Fülöp Nándor Optometrista Látszerészmester

Fülöp Optika-Fotó szaküzletet

Ajánljuk Önöknek a Fülöp Optika-Fotó szaküzletet, melynek tevékenységi körébe a következők tartoznak: számítógépes és szemész-szakorvosi szemvizsgálat, kontaktlencsék és kiegészítők forgalmazása, szemüvegkészítés, egyéb optikai eszközök, márkás napszemüvegek, távcsövek árusítása, színesfilm-és képkidolgozás minden adathordozóról, fotocikkek értékesítése.

fulop-logo

Fülöp Nándor, a tulajdonos 1983-ban alapította a céget önerőből, családi vállalkozásként Mosonmagyaróváron. A városban ez volt az első önálló vállalkozásként működő látszerész üzlet. Később egyre szaporodott az optikák száma a városban, de a számítógépes szemvizsgálatot elsőként kezdtük alkalmazni, megőrizve ezzel vezető szerepünket a konkurenciaharcban. A nyereséget mindig a bővítésre, terjeszkedésre valamint fejlesztésre fordítottuk, így néhány évvel később két újabb szalont nyitottunk a városban.

Optikai üzleteinkben szakképzett eladók szolgálják ki vásárlóink igényeit, a műhelyekben gyakorlott látszerész-mesterek készítik el a szemüvegeket.

fulop-optika2 fulop-optika3 fulop-optika5

A szemvizsgálatokat szemész szakorvos és diplomás optometristák végzik.

fulop-akcio2009.március 9. nyitottuk meg legújabb és legszínvonalasabb üzletünket Mosonmagyaróváron a sétáló utcában. A Magyar utca 17-19.szám alatti üzletünkben, tágas gyönyörű eladótérben szolíd árak és kiváló minőség mellett több ezer szemüvegkeret és napszemüveg közül válagathatnak a hozzánk betérők. A Fülöp Optika mindig nagy hangsúlyt fektetett a legújabb, korszerű technikai berendezések alkalmazására! Újdonságnak számít a Zeiss cég által gyártott lézeres centráló berendezés, mely megkönnyíti, az szemüveg lencsék tökéletes kalibrálást és a megfelelő színezések és felületkezelések kiválasztását. A Magyarországon még igen ritka berendezés a vásárló arcához illő szemüvegkeretek közül segít megtalálni a legideálisabbat valamint lencsét is ajánl rétegzettségtől, minőségtől függően. A vizuális bemutatók segítségével a szemüveggel kapcsolatos kérdéseinkre is választ kaphatunk.

A kiválasztott szemüvegkeretekbe az optikai lencséket, a világon legkorszerűbb NIDEK csiszoló berendezéssel készítjük el az Önök részére.Ezzel a technológiával, valamint a világ legnagyobb optikai lencse-gyártó cégeinek ( ZEISS,HOYA,ESSILOR) lencséivel biztosítjuk a tökéletes látás élményét.

Megújult környezetben továbbra is szeretettel várjuk kedves régi és leendő vásárlóinkat!

További információért állunk szíves rendelkezésére!

Várjuk e-mailjét!

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>