péntek , 24 március 2023
deenfrhuit
Főoldal » Mosonmagyaróvár » Masszázs » Bellissima Szépségstúdió, Kozmetika, Fodrászat, Masszázs
Bellissima Szépségstúdió, Kozmetika, Fodrászat, Masszázs

Bellissima Szépségstúdió, Kozmetika, Fodrászat, Masszázs

Prikler Szabolcsnak hívnak, 20 éve dolgozom, mint fodrász. A kor igényeinek megfelelően 2007-ben elhatároztam, hogy fodrászüzletemet bővítve egy komplett, minden szolgáltatást magában foglaló szépségstúdiót nyitok. Így jött létre a Bellissima szépségstúdió. 20 éves tapasztalatom szerint a minőségi munka mellett vendégeim szeretik a nyugodt, barátságos, otthonos környezetet, de megkövetelik a pontosságot és a várakozás nélküli szolgáltatás igénybevételét. Ezért az új stúdió kialakításánál elsődlegesen ezeket, a tényezőket vettem figyelembe.

Célunk a hozzánk betérő vendégek teljes körű kiszolgálása, amit Csapatunk jól szervezett munkával tud biztosítani egy helyen, hogy felfrissüljün, regenerálódjon a rohanó hétköznapokon. A Stúdióban várjuk mindazokat, akik szeretnének megújulni, szeretik a mindennapi divatot és nem csak követni, hanem viselni is szeretnék. Kérem tekintse meg szolgáltatásainkat, melyek remélem, elnyerik tetszését.

Tisztelettel:

Prikler Szabolcs mesterfodrász

bellissima-schoenheitstudio2 Bellissima Szépségszalon
Bellissima Szépségszalon Bellissima Szépségszalon
Bellissima Szépségstúdió Bellissima Szépségstúdió

Bejelentkezés telefonon ill. személyesen.

Elérhetőségeink: 9200 Mosonmagyaróvár, Károly u. 16.

Tel.: +36 706 614 718


Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>