szombat , 4 február 2023
deenfrhuit
Főoldal » Mosonmagyaróvár » Éttermek » Halászkert Étterem, Kis-Duna Motel és Camping
Halászkert Étterem, Kis-Duna Motel és Camping

Halászkert Étterem, Kis-Duna Motel és Camping

Mosonmagyaróváron, a Bécs-Budapest 1-es út mellett, 15 km-re az osztrák-magyar-szlovák határtól, a Mosoni-Duna partján szeretettel várjuk kedves vendégeinket a “KIS DUNA” MOTEL, CAMPING & Étterem-ben. Vendéglátó egységünk 8000 m2-nyi területen, a városközponttól nem messze, de már zöldövezetben, családias környezetben üzemel.

Kis-Duna Motel, Camping, Étterem Kis-Duna Motel, Camping, Étterem Kis-Duna Motel, Camping, Étterem
A motelban 9 zuhanyzós szoba áll a vendégeink rendelkezésére. Két- és háromágyas szobáinkhoz pótágy és reggeli is igényelhető. Járműveiket zárt parkolóban, felügyelet mellett az éjszaka folyamán is biztonságban tudhatják. 50 fős éttermünk befogadóképessége nyáron 60 fős terasszal bővül, melyben udvarias kiszolgálás , mellett élvezhetik a magyar és a nemzetközi konyha ízeit. Megrendelésre rendezvények szervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Természetkedvelő vendégeinknek ajánljuk campingünket, mely füves területen, közvetlenül a folyóparton, 4000 m2-en helyezkedik el. Lakókocsival érkezőknek és sátorozóknak egyaránt remek pihenőhelyet biztosítunk. Szolgáltatásaink között lakókocsi-bérbeadás is szerepel. Előzetes helyfoglalásukat szívesen fogadjuk. Látogasson el hozzánk! Legyen a vendégünk!

 

Egyéb szolgáltatások:

  • WiFi
  • Kisállat bevihető
  • Saját parkoló
  • Saját étterem
  • Internet
  • Kerthelység
  • Üdülési Csekk Elfogadóhely
  • Gyermekjátszótér

Kis-Duna Motel, Camping és Étterem

Gabona rakpart 6.

Tel/fax: +36 96 216 433

Kis-Duna Motel, Camping, Étterem Kis-Duna Motel, Camping, Étterem Kis-Duna Motel, Camping, Étterem

Szóljon hozzá!

Az Ön email címe nem lesz publikus.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>